Marvis set ( 3x25ml )

Marvis set ( 3x25ml )


Osvježavajuće, kremaste zubne paste u praktičnim veličinama. 

Prikladan za putovanja. 

Set sadrži: 


MARVIS pasta za zube classic strong mint - Osvežavajuća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Primamljiv ukus paprene metvice odvodi vas u novu dimenziju sjaja. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.  


 MARVIS pasta za zube whitetning mint - Osvežavajuća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Uz oštar ukus hladne mente za prijatnu i trajnu svježinu, ova pasta za zube aktivira izbjeljivanje zuba za ljepši i vedriji osmijeh. Efikasna u sprječavanju nastanka plaka I zubnog kamenca. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.  


MARVIS pasta za zube cinnamon mint - Osvežavajuća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Egzotična aroma slatkoće cimeta sa ukusom mente izbjeljuje i štiti zube, osvježava dah i sprječava stvaranje plaka i zubnog kamenca. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.