Marvis set ( 7x25 )

Marvis set  ( 7x25ml )


Osvježavajuće, kremaste zubne paste u praktičnim veličinama. 

Prikladan za putovanja. 

Set sadrži: 


MARVIS pasta za zube aquatic mint - Osvježavajuća, kremasta pasta za zube u aromi vodene mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Slatki i osvežavajući ukus mente uz “hladnu svježinu mora” sprječava propadanje zuba, stvaranje zubnog kamenca i plaka. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten. 


MARVIS pasta zazube cinnamon mint - 

Osvežavajuća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Egzotična aroma slatkoće cimeta sa ukusom mente izbjeljuje i štiti zube, osvježava dah i sprječava stvaranje plaka I zubnog kamenca. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.  


MARVIS pasta za zube ginger mint - Osvježavajuća, kremasta pasta za zube sa začinjenim i svježim ukusima đumbira i nane. Toplina đumbira u kombinaciji sa svježom i čistom hladnoćom mente upotpunjuje efikasan osjećaj. Sprječava propadanje zuba, stvaranje zubnog kamenca i plaka. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten. 


MARVIS pasta za zube jasmin mint  - Osvježavajuća, kremasta pasta za zube sa aromom jasmina, koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Slatki i hladni ukus mente sa iznenađujućim šarmom cvjetne note, jasmine, pomaže u sprječavanju propadanja zuba, zubnog kamenca i plaka. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.  


MARVIS pasta za zube amarelli  licorice - Bogata kremasta pasta za zube koja pruža osećaj peckanja i uklanja plak i kamenac za blistavo bijeli osmijeh. Elegantna aroma koja spaja čist i zavodljiv ukus  gorko-satkog  i svježine mente izbjeljuje i štite zube, osvježavaju dah. Pasta za odrasle. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.


MARVIS pasta za zube classic strong mint - Osvežavajuća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Primamljiv ukus paprene metvice odvodi vas u novu dimenziju sjaja. Sprječava propadanje zuba, nastanak zubnog kamenca i plaka. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten. 


MARVIS pasta za zube whitening mint - Osvežavajuća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvježava dah. Uz oštar ukus hladne mente za prijatnu i trajnu svježinu, ova pasta za zube aktivira izbjeljivanje zuba za ljepši i vedriji osmijeh. Efikasna u sprječavanju nastanka plaka I zubnog kamenca. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.